Communication Conference

Ansigt til ansigt networking – Hold dig på afstand.

Jeg ved godt at musikken kan spille højt og du måske i løbet af en aften kommer til et stadie, hvor du enten, forårsaget af glæden ved alkoholen, dit ensomme singleliv eller din mand/kones manglende opmærksomhed, kan have trang til at hænge op af en andens krop. Men jeg advarer dig. Det skaffer dig ikke flere venner, at lade din ånde klistre sig ind i øret på den du taler med. Det gavner ikke at du efterlader lidt spyt på deres tøj eller har råbt søde komplimenter ind i øret på dem, mens de måtte stå i al ensomhed og stirre ud i lokalet med et hjemløst blik eller at du ikke kun har lagt en venlig hånd på deres skulder men klistret halvdelen af din krop op af deres.

Glemte du at lægge mærke til personens konstante bakken bag ud, så I nu står i den anden side af lokalet? Jeg har prøvet det, mange har prøvet det og det er ikke sjovt. SÅ husk det, networking ansigt til ansigt skal gøres med elegance.

Hvis man vil huskes på den gode måde, skal man få den man taler med til at føle sig set og hørt. SÅ Hold afstand – se i øjnene og pak dine egne presserende lyster til at få venner lidt væk. Det skal nok komme.