arme_tranparent_bred

Foredrag

Networking – Vi bruger ordet i flæng og taler konstant om netværk, så måske du er lidt træt af ordet, men en ting er sikkert – det er et uundværligt redskab til at komme frem i livet, få hjælp, tryghed, rådgivning, fest og glade dage.

Hvorfor går du direkte hen til dem, som du kender når du kommer ud?
Hvorfor går du fluks på toilettet, begynder at sms´e eller rode i din taske, så snart du står alene til et arrangement?

Fordi det bare ikke er så nemt, som det ser ud at møde nye mennesker. Networking er som alt andet, noget man skal være bevidst om, og som skal trænes. Det kommer ikke af sig selv, og du skal selvfølgelig se værdien i det.

Jeg er passioneret og har oplevet det på egen krop.
Book et af mine foredrag, hvis du har lyst til at:

  • Forstå hvad netværk kan tilføre dit liv,
  • Vide hvorfor det giver mening at arbejde med det,
  • Høre nogle inspirerende historier,
  • Få tips og tricks til handling?

AKTUELLE FOREDRAG:

At netværke så det gør en forskel !

 

Ønsker du at give dine ansatte, medlemmer eller andre et ordentligt energispark og inspiration
til, hvordan de hurtigere når deres mål gennem relationsudvidelse og positiv tankegang, så er der hjælp at hente.

Det er et faktum, at det at netværke er vigtigt og kan give succes, men mange har ikke forstået principperne bag networking og hvordan de udnytter det, så det virker og skaber gevinst.

Det er efterhånden almen kendt at vi som mennesker har et større potentiale og bærer på flere ressourcer end det vi udnytter. Gennem positiv og målrettet tankegang kan vi på effektiv vis udnytte de potentialer der ligger omkring os.

Networking som en livsstil_thumb

Networking som en livsstil

Forstå principperne bag det at skabe sig et godt netværk og bliv inspireret til, hvordan det kan gøres på en levende og inspirerende måde.
Oplev en kvinde, der fra den dag hun som 16 årig slap væk fra det mørke Jylland. Har levet af og åndet for networking og det var vel og mærke før ordet networking var daglig kost i medierne..

Attitude og genemslagskraft

Attitude og gennemslagskraft

Hvis du har en god attitude og gennemslagskraft, så vil dørene åbne sig for dig. Derfor har jeg indgået et samarbejde med Mette Rix, instruktør og rådgiver. Vi fortæller, inspirerer og lærer om attitude og gennemslagskraft.

Læs mere om foredraget ”Attitude og gennemslagskraft” hos Mette Rix

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mingler med mening

”Mingler med mening” er ofte mit foredragstema. Årsag: Jeg er en mingler og har altid nydt at lære mennesker at kende og koble dem sammen. Det bliver aldrig gjort med en bagtanke, men fordi jeg simpelthen ikke kan lade være, og det viser sig så at tilføre mig værdi.

Mingling er dog ikke nok, da måden, du gør det på, også har en betydning. Hvordan er din fremtoning, hvilke spørgsmål stiller du, og hvordan er din attitude? Alle disse egenskaber er vigtige for, hvordan du klarer dig i mingling verdenen. Vil du forstå værdien ved at være en mingler, og hvordan du gør?

Kunder
Risø
Round Table
Kvinde netværket Protocol