arme_tranparent_bred

Fosscircles

Et community hvor ligesindede, modne og ambitiøse københavnere kan mødes for at få opfyldt deres sociale eller netværksmæssige behov samt holde sig orienteret om, hvad der rører sig i København.

Gruppens medlemmer er venner og deres venner. Målet er at samle mennesker, som er nysgerrige efter at få udvidet deres horisont og skabt nye relationer på tværs af faggrene.
For at være en del af FossCircles forventes det, at medlemmerne:

  • har almen dannelse: Dvs. forstår at opføre sig pænt over for og tage hensyn til andre deltagere.
  • har god attitude: Dvs. at vise opmærksomhed over for andres behov, være bevidste om at inkludere og introducere folk i sociale sammenhænge med respekt og nysgerrighed over for andres livsvalg.
  • er engagerede menneske der brænder for noget. Ikke noget højtravende, det kan sagtens være en fritidsinteresse. Men at være et engageret og nysgerrigt menneske er berigende for alle.

    Medlemmerne kan invitere venner med så længe de opfylder ovenstående kriterier. Man kommer på mailinglisten, når man har deltaget i et arrangement og dermed vist interesse for at være en del af netværket.

Konceptet er blevet en succes på grund af de altid uforudsigelige locations og eksklusiviteten. Samt at det opfylder det modne publikums trang til at holde sig ajour med bylivet og mødes med ligesindede.

FossCircles består af en fredagsbar og af netværksarrangementer. Fredagsbaren afholdes ca. en gang om måneden, og netværksarrangementerne er mere flydende afhængig af muligheder og gode ideer.